078-3036891 info@welstandbouw.nl

Zelf energie opwekken

Geen gas

Geen gas

Uw woning klaar voor de toekomst?

Uw eigen woning bouwen doet u wellicht één keer. Daarom is het belangrijk om het goed te doen en de juiste keuzes te maken.

Ongetwijfeld komen de vragen naar boven:

  • Wel of geen aardgas?
  • Een warmtepomp en welke?
  • Wat bespaar ik nu echt?
  • Welke kozijnen en welk glas?

Welstand Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van woningen die zelfs energie opleveren! Hoe doen we dat?

&

Hoge isolatiewaarde

In de winter de koude en in de zomer de warmte buiten houden.

Slanke constructie

Met een dunne wandconstructie heb je meer leefruimte over.

Energie opwekken

Met hypermoderne technieken zelf je energie opwekken.

Energie besparen

Een duurzame installatie zorgt voor minder energieverbruik.

Waarom SIP bouw?

Onze eigen ontwerp- en productiefaciliteiten garanderen dat uw woning zo snel mogelijk wordt geproduceerd volgens de hoogste normen. Vanwege de hoge kwaliteitscontroleprocedures die we hanteren, worden uw SIP-panelen geleverd in hoge kwaliteit, een concurrerende prijs en klantenservice die ongeëvenaard is. Uiteraard alles conform bouwbesluit.

SIP-panelen werden in de jaren 70 geïntroduceerd en worden al tientallen jaren gebruikt, maar vanwege de dominantie van traditionele bouwmethoden is SIP tot voor kort een kleinschalige bouwmethode geweest. Vanwege de nieuwste isolatie en constructie eisen is de kleinschaligheid omgeslagen. SIP bouw wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende en moderne manieren van duurzaam en efficiënt bouwen.

Zowel Casco Partner als Welstand Bouw zijn erkend specialist in de bouw van SIP woningen in Nederland. Tevens zijn beide bedrijven, onderdeel van de Welstand Groep, officieel bouwpartner van Kingspan TEK.

Veel woningen, scholen en openbare gebouwen worden gebouwd door gebruik te maken van SIP. Ook zelfbouwers realiseren zich de voordelen van het gebruik van deze technologie om duurzame, duurzame energie-efficiënte oplossingen.

Officeel bouwpartner van Kingspan TEK

Met het Kingspan TEK Bouwsysteem realiseert u zonder extra isolatie complete wand- en dakconstructies een Rc-waarde van 7,0 of meer.

Meer informatie?