078-3036891 info@welstandbouw.nl

Van eerste kennismaking tot oplevering

De stappen voor een vlekkenloos proces. Zodat het uw woning wordt!

Het eerste contact

U heeft een bouwlocatie op het oog of in bezit, en wilt graag weten wat de mogelijkheden bij Welstand Bouw zijn.

Stap 1

Stap 2

i

Brochure

Wij geven u onze brochure digitaal of als folder met de bouwkosten van onze standaard woningen waardoor u een inschatting heeft.

Kennismaking

In een gesprek met u laten wij verschillende voorbeelden zien en noteren wij u eerste wensen. Heeft u al een ontwerp of een stijl van bouwen? Dan kunnen we die gelijk bespreken met u.

Stap 3

Stap 4

De Raming

U ontvangt van ons een raming van de bouwkosten waar de wensen uit het kennismakingsgesprek verwerkt zijn. Bij de prijsraming ontvangt u de de technische omschrijving waar u in detail de informatie over de woning kunt teruglezen.

Vervolggesprek

Inmiddels hebben wij de gemeentelijke regels gecontroleerd zodat wij weten wat er gebouwd mag worden op locatie. Tevens bespreken wij met u de vragen en opmerkingen uit de prijsraming.

Stap 5

Stap 6

h

Offerte

Uw wensen worden verwerkt in een offerte en schetsontwerp samen met een aangepaste versie van de technische omschrijving. De uitgangspunten voor de woning staan hiermee vast.

j

De handtekening

Met de ondertekende offerte kunt u (indien gewenst) op zoek naar een geschikte financiering. Tevens geeft u ons hiermee opdracht om de woning verder technisch uit te tekenen en te berekenen zodat de bouwvergunning aangevraagd kan worden.

Stap 7

Stap 8

De Details

In de komende weken wordt u uitgenodigd om de laatste details van uw woning uit te zoeken zoals de binnendeuren, deurkrukken etc.
In deze periode zoekt u ook de keuken uit en het sanitair voor de badkamer en toiletten.

k

De Overeenkomst

Alle details zijn nu bekend en worden verwerkt in de contractstukken. Dit is de aanneemovereenkomst met de bouwtekeningen en deze defintieve technische omschrijving.

Stap 9

Stap 10

De bouw

Binnenkort valt de vergunning op de deurmat en kan de bouw starten. Binnen enkele maanden zullen wij de woning aan u opleveren!